Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motiv krvoprolića

Bogdanović ubio 13 ljudi jer mu se nije sviđala sinova djevojka?

pokolj Srbija (1)
Reuters/Pixsell
11.04.2013.
u 14:34

Ljubomir Bogdanović (60), ubojica iz Velike Ivanče u kojoj je u svom krvavom pohodu u utorak ujutro ubio 13 ljudi, danas je preminuo u jednoj beogradskoj bolnici

Ljubomir Bogdanović (60), ubojica iz Velike Ivanče u kojoj je u svom krvavom pohodu u utorak ujutro ubio 13 ljudi, danas je preminuo u jednoj beogradskoj bolnici. Među ubijenima je i njegov sin, a zdravstveno stanje njegove supruge Javorke, u koju je također pucao, stabilno je.

Bogdanović je pištoljem CZ 88 ubio po šest muškaraca i šest žena te jednoipolgodišnje dijete. Motiv donedavno nije bio poznat, no Telegraf piše kako je Bogdanović u ubilački pohod krenuo zbog veze između njegova sina Branka i dvostruko mlađe djevojke iz susjednog sela. Kako pričaju susjedi, Branko se nakon prekida veze s izvjesnom Draganom odao piću i noćnom životu te je upoznao K. D., koju njegov otac nije podnosio.

- Njega su s djevojkom sumnjivog morala K. D. (21) upoznali ubijeni Goran i Jovana Despotović. To Ljubiša nije mogao podnijeti, jer su na taj način od njega izvlačili novac - ispričao je jedan mještanin.

Mještani smatraju da je Bogdanović nakon ubojstva sina otišao prvo u kuću Despotovićevih jer ih je smatrao krivcima za sve svoje nedaće.

Prema najavama sutra će u Velikoj Ivanči biti organiziran pokop svih 13 žrtava ovoga najvećeg masovnog ubojstva u novijoj povijesti Srbije.

>>Zašto je Ljubomir Bogdanović u jednom jutru pobio pola sela

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije